fredag 4 juli 2008







Mina älskade flickor!
Igår var vi i stan, först på familjerätten för att skriva på faderskap, måste man ju göra om man inte är gifta. Sen var vi hos optikern och jag fick mina linser, som jag har längat efter dem... har lite problem med att sätta dit dem och ta ut dem men det går och man lär sig säkert något bra knep snart :) Sen var det hem och äta middag, Ida kom och lekte lite med Tilda. Därefter åkte Kalle, Tilda & Tuva till farmor i Åhus som är en stor favorit hos barnen. Roligt hade de där och de badade i deras badkar. Under tiden passade jag på att ta en ridtur med Emma, de va kul.. Emma fick ju galoppera och det gick jättebra så nu drar vi snart på mer i skogen:) Dvs när flugorna slutar vara så dumma så vi kan rida ut där. Men vi får ta en tur nästa vecka och hoppas att vi kan rida i skogen då.
Idag har Emma med familj och Karin med familj varit här och grillat, jättekul var de.. Vi har verkligen trevligt tillsammans!! Bestämde att vi tre ska rida en runda nästa gång och papporna ska gå med, med barnen. Sen skulle det tydligen lagas mat och dricka vin:) Låter ju väldigt trevligt!!! Så gulliga Elliot och Molly var då.. Blev så imponerad över hur duktiga dem var med våra bebisar samt så lugna och goa, så jag hoppas att de också följer med nästa gång:)
Har inget speciellt planerat i helgen förutom att Tilda och Ida ska leka i morgon, känns skönt!! Har heller inga planer på att åka in till krsd-dagarna men min gamla klasskamrat ska uppträda någon dag på barbacka med att sjunga barnsånger så jag ska försöka ta mig dit då, hade varit trevligt! Någon som vill följa med??
Om man skulle gå å sega lite framför soffan innan älskling ska spela lite xbox? hade varit najs!!

Inga kommentarer: